Κομπολόι-Κομποσκοίνι-Γούρι

Καλάθι


Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Home Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Χρήση της παρούσης ιστοσελίδας από τον επισκέπτη σημαίνει και την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης όλων των σελίδων αυτής. Επίσης έχει την υποχρέωση να ελέγχει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας για τυχόν αλλαγές.

Σε περίπτωση που δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, οφείλει να μην κάνει χρήση αυτής και των υπηρεσιών της.

Καμία αλλαγή, τροποποίηση, κατάργηση ή προσθήκη στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας δεν ισχύει εφ' όσον δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και αναρτηθεί σε αυτή.

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το σύνολο των κειμένων, εικαστικών σχεδίων, εικόνων, φωτογραφιών και λογοτύπων, με εξαίρεση εκείνων τα πνευματικά δικαιώματα των οποίων ανήκουν σε τρίτους, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας Ε.Φ.ΣΥΓΓΕΝΙΔΗ και δεν δύναται να αποτελέσει στο σύνολό του, ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του νομίμου εκπροσώπου της εταιρίας.

 

Ακύρωση Παραγγελίας:

Δυνατότητα ακύρωσης υπάρχει μόνο σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 27520-23990, 27520-23043, 6974423433, να μας δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας και θα διακοπεί η διαδικασία αποστολής άμεσα. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά.

 

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Σε όλα τα προϊόντα μας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προιόν που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παράδοση της παραγγελίας, και να το ανταλλάξετε με κάποιο άλλο ίσης αξίας. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές χρημάτων. Η επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος καθώς και όποια έξοδα προκύψουν επιβαρύνουν τον αγοραστή και όχι την επιχείρηση.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την αντικατάσταση που επιστρεφόμενου προϊόντος με άλλο ίσης αξίας είναι:

1. Το προιόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και φθαρεί. Να είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση που παραδόθηκε.

2. Οποιοδήποτε συνοδευτικό, εγγύηση, απόδειξη και συσκευασία θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να επιστραφούν και αυτά μαζί με το προϊόν διαφορετικά η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ίσης αξίας, αν και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορεί να γίνει εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης και στα καταστήματά μας στο Ναύπλιο στις διευθύνσεις:

1. Πλαπούτα 19, πλατεία Αγίου Γεωργίου

2. Βασιλέως Κων/νου 28, Μεγάλος Δρόμος

Εάν δεν αποδέχεστε τους παραπάνω όρους παρακαλούμε να διακόψετε άμεσα την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

  • Greek
  • English (United Kingdom)

Σύνδεση


Unable to create /modules/mod_the_tranquil/banner/xml/banner32.xml configuration file.
Please check your permissions!

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Find us on Facebook
Find us on Facebook